2020-11-17 07:35:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Minden bajáért nem hibáztathatja a környezetét

Napi horoszkóp november 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Egy veszekedősen induló kapcsolatból tartós barátság, hosszas, gyümölcsöző munkakapcsolat lehet, ha túlteszi magát a kezdeti nehézségeken. Ha útnak indul, ne vigyen magával túl sok készpénzt, mert tolvajok áldozata lehet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Könnyen hatalmába kerítheti az az érzés, hogy a világon mindenkinek szerencséje van, csak önnek nem. A bajok megoldásában az első lépés, hogy feltárja gondjait egy bizalmasának, aki ráébreszti, hogy a megoldás az ön kezében van.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igen sok a dolga, szervez, tervez, remek munkát végez, mindenki tiszteli, becsüli, de talán maga sem veszi észre, hogy a kimerülés határán van. Legalább délután lassítson, hogy végre levegőhöz jusson!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Pénzügyi gondok nyomasztják, egy kecsegtető ajánlat kedvezőnek tűnhet. Otthonában érdemes megvizsgálni a víz- és gázvezetékek állapotát, lehet, hogy kisebb javítással megússza, de készüljön fel a nagyobb felfordulásra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Meggyűlhet a baja a bürokráciával, és hajlamos lehet feladni a harcot. Ám legyen óvatos, nehogy az odafigyelés hiánya később kedvezőtlen helyzetbe hozza. Ha szerződést köt, feltétlenül olvassa el az apró betűs részeket!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bár szerelmi és pénzügyekben még szűkös napokra számíthat, mégis a szerencse kegyeltjének tarthatják önt sokan. Valahogy sikerül mindig jókor jó helyen lennie, bár nem kifejezetten az a helyezkedős típus.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkájának köszönhetően rengeteg ismeretséget köt mostanában: el kéne gondolkoznia, vajon tényleg érdemes-e mindenkire ennyi időt pazarolnia. Mit szólna, ha kicsit a saját maga társaságában kéne időznie? Törődhetne mondjuk többet a családtagjaival.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Váratlanul beléphet az életébe valaki. Ha nem kap utána, akár feledhető is lesz e találkozás, de ha barátságos kedvvel fordul felé, akkor hosszú, tartalmas kapcsolatra számíthat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Párja bajban van, és talán épp ezért harapósabb is a kelleténél. Kölcsönös viták helyett inkább próbáljon meg segíteni neki, hogy újra magára találhasson.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy baráti segítség mindig jól jöhet, elevenítse fel régi kapcsolatait! Az újakat sem kell megvetnie persze, de most főleg azokra van szüksége, akik jó tanácsokat tudnak adni a karrier-kérdésekben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Minden bajáért nem hibáztathatja a környezetét, habár üzlettársai, főnökei most valóban szorongatják. Egzisztenciális helyzetében pozitív fordulat állhat be hamarosan, csak először is magában kell tisztáznia, mire is vágyik pontosan.


Halak: II. 19. - III. 20.

Párja szeretetére számíthat, de a támogatásáért mégis meg kell küzdenie. Néha kicsit egyenlőtlennek érzi viszonyukat, bizony az adok-kapok harcban ön könnyen alulmaradhat, túlzott alkalmazkodása miatt. Legyen kicsit akaratosabb!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: